Torta Brzi Gonzales: Savršeni kremasti slojevi na kori od keksa!

Brza i ukusna ... Za sve nas koji nemamo višak vremena!!! Sastojci Količina plazma keks 200 g mleveni pečen lešnik 100 g kokosovo ulje 100 g mleko 5 kašika kompot od borovnica 1 tegla šećer 2 kašike puding od vanile 1 puter 50-100 g čokolada 250 g slatka pavlaka 250 ml kokosovo ulje 50 g med 1 kašika Kako pripremiti Pomešajte, plazmu, lešnike, kokosovo ulje i mleko da dobijete finu konzistentnu masu. Ovu smesu za koru utapkajte uz dno kalupa (24 cm) i ostavite da se ohladi. Za fil stavite kompot sa šećerom na ringlu da uvri. U drugoj posudi razmutite puding sa malo šećera i vode. Kada je voće proključalo dodajte puding i skuvajte fil. Fil malo ohladite i dodajte puter, pa zatim sipajte preko kore. Stavite pavlaku na ringlu i zagrejte je do tačke ključanja. Sada je sklonite sa ringle i ubacite čokoladu, kokosovo ulje i med i mešajte dok se sve lepo ne poveže. Ohladite malo i sipajte preko ohladjenog fila. Ohladite tortu lepo. Tortu možete dekorisati po želji. Ja sam ovog puta iskoristila malo ferrero, giotto kuglica, listiće badema i brusnica...