KUGLOF S BANANAMA, CIMETOM I KOKOSOVIM ULJEM

SASTOJCI: 2 šalice Superfoods Bio zobenog brašna 1 šalica Encian Bio kokosovog šećera 3 manje banane 2 jaja 6 žlica Encian Bio kokosovog ulja 1/2 šalice čokoladnih kapljica vanilija 2 žličice Superfoods Bio Cejlonskog cimeta pola čašice jogurta 3/4 žičice Encian Sode bikarbone 1/2 vrećice praška za pecivo za preljev 4 žlice Superfoods Bio kakaa u prahu 3 žlice Encian Bio kokosovog ulja 2 žlice Encian Bio kokosovog šećera PRIPREMA: Banane zgnječiti vilicom pa im dodajte šećer, kokosovo ulje, jaja, jogurt i vaniliju. Sad dodajte i suhe sastojke, brašno, sodu bikarbonu, cimet i prašak za pecivo. Spojite suhe i mokre sastojke, umješajte čokoladne kapljice. Kalup za pečenje premažite kokosovim uljem i pobrašnite. Ulijte smjesu u kalup pa pecite na 180 stupnjeva oko 40 minuta. Testirajte čačkalicom ako je pečeno. Ohladite i izvadite iz kalupa pa prelijte čokoladnim preljevom. Za čokoladni preljev potrebno je sve sastojke lagano mješati na vatri dok se sve ne otopi.